ATEÏS

/ATEÏS
ATEÏS2022-03-02T07:42:39+00:00

Prenosimo Vašu poruku

ATEÏS se može pohvaliti 30-godišnjim iskustvom u istraživanju, dizajniranju, razvoju, proizvodnji i prodaji sistema za obaveštavanje i uzbunjivanje. 
Osnivanje ATEÏS-a i svih njegovih tehnologija uspešno su stvorili imidž ugledne kompanije za visokotehnološku elektroniku za tržište PAVA sistema.

Naša misija je da izadjemo u susret kupcima kojima je potreban izvrstan akustični zvuk i PAVA rešenje koje može doneti bolja, sigurnija, laka za upotrebu i efikasnija rešenja koja imaju sertifikat EN54. 
Zahvaljujući našem jakom i iskusnom timu za istraživanje i razvoj, kao i timu za tehničku podršku, u mogućnosti smo da primenimo specifična rešenja i brzo odgovorimo na zahteve različitih tržišta.

Sa preko 10 filijala naših kancelarija i više od 40 predstavništava širom sveta, ATEÏS je multinacionalna kompanija u razvoju i proizvodnji profesionalnih rešenja za tržište javnog obaveštavanja i glasovnog uzbunjivanja, komercijalnog audia, audia preko IP-a, konferencijskih sistema i protivpožarnih alarmnih sistema za uzbunjivanje. 

ATEÏS ima fabrike u Evropi i Aziji u kojima zapošljavamo veliki broj posvećenih visokokvalifikovanih inženjera koji rade isključivo na vrhunskoj tehnologiji.

IDA 8 sistem

IDA8 je modularni sistem treće
generacije usklađen sa aktuelnim
arhitektonskim potrebama koje
zahtevaju IP i/ili optičko
umrežavanje kako bi se pokrile i
najsloženije vrste sistemskog
projektovanja.

IDA8 odgovara zahtevima za
sisteme obaveštavanja i glasovnog
uzbunjivanja prema EN54-16, ISO 7240-
16, UL60065 i BS5839/8 normama,
sa posebnim osobinama za
usklađenost sa normama u velikim
objektima.


PRIMA VA sistem

PRIMA VA je novi ATEÏS-ov samopojačani kompaktni sistem dizajniran da odgovori na zahteve za glasovno obaveštavanje i uzbunjivanje sa specifičnim atributima za
instalacije male i srednje veličine. Ovaj novi sistem, sertifikovan prema EN54 standardu, integriše u jednu jedinicu: DSP, matricu sa kontrolnim funkcijama, plejer digitalnih poruka i 6 internih pojačala od 80 W/ 100V.


PRIMA VA je najbolji izbor za objekte/projekte koji zahtevaju emitovanje poruka, ambijentalnu muziku, glasovno uzbunjivanje i raspored događaja (putanje
poruka i zvukova u tačno određenim vremenskim intervalima).

Pogledajte naš novi PRIMA VA sistem:


BOUTIQUE sistem

BOUTIQUE sistem je izuzetno fleksibilan i samopojačan sistem obaveštavanja i glasovnog uzbunjivanja (PA/VA) za male i velike instalacije.

BOUTIQUE audio kontroleri postoje u dve verzije: sa rack ormanom ili za zidnu montažu.


Naša vizija je da napravimo inovativne sisteme za obaveštavanje i uzbunjivanje, smislimo inteligentna rešenja i

izumemo posvećenu tehnologiju za naše klijente i potrebe tržišta, zbog čega neprestano tražimo načine da ojačamo našu organizaciju, proširimo portfolio i geografsko područje.