ATEÏS

/ATEÏS
ATEÏS2022-03-02T07:42:39+00:00

MAGELLAN predstavlja niz interfonskih sistema zasnovanih na inovativnim tehnologijama. MAGELLAN sistemi su pogodni za sve vrste radnih površina, informativnih šaltera, prodajnih mesta, prijemnih pultova, gde postoji staklena pregrada kroz koju se odvija komunikacija između ljudi.

Sistem indukcione petlje sa pojačalom za šalterski interkom sistem

DCL20-65 je sistem indukcione petlje sa pojačalom za OP-6505 kompaktni šalterski interkom sistem.

Dizajniran je i proizveden u Francuskoj. Može pokriti površinu od 50m2 do 2000m2.
Omogućava pristup recepciji i šalterima osobama sa oštecenim sluhom.
Garantuje jasnu i razumljivu komunikaciju

Pojačalo je dizajnirano za diskretno montiranje
ispod stola ili šaltera. Opremljeno je sa dva ulaza, tri podesiva potenciometra i dva LED indikatora koja ukazuju na prisustvo snage i struju petlje.

.

OP-6505 je Full Duplex kompaktni šalterski interfonski sistem koji pruža podršku za jasnu komunikaciju kada je govor nerazumljiv upotrebom stakla, sigurnosnog ekrana ili drugih sistema zaštite.

Sistem se sastoji od mikrofonske konzole sa ugrađenim zvučnikom i tasterom na dodir, koja se postavlja na strani zaposlenog, i zvucnika i mikrofona integrisanih u istu jedinicu, koji se postavljaju na staklo ili glatki zid na strani kupca.

Da bi se omogućilo prilagođavanje osobama oštecenog sluha, ovaj sistem se može kombinovati sa DCL20-65 pojačalom sa petljom. Osobe koje koriste slušni aparat će biti u mogućnosti da čuju i lako komuniciraju čak i u složenim okruženjima.